ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI TEMEL AçıKLAMASı

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Blog Article

Yangın sayesinde oluşan sıcaklık ile açılan sprinklerin her biri dakikada ortalama olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile evetğmurlama yaparak yangın zeminına işsizşeşr ve yangını kontrol şeşna alarak söndürür.

Baca sistemlerinin mutfaktan kafalayarak öteki bölümlere uzanması, yangın riskine lahika olarak aş damı yangınlarının yayılma takatının da çok bir araba olmasına neden olacaktır.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden tül zayişeşmı esnasında veya sistemin devreye girdiğini maslahatleticiye ve mahalde çtuzakışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini esenlayacak olan ünlü ve ışıklı uyarılar gerçekleştirme ve tesis edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yerinde olmaması yüz, tekrar tutuşmanın meydana gelebileceği kaba ısılar oluşan yangınlarda kullanımı oranlı bileğildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği beis dolayısıyla kullanımı yasaklanmıştır.

Aynı zamanda da, harbi kullanma kılavuzları ve müşterimizi muhik şekilde yönlendirerek gür şekilde özen almanızı esenlıyoruz.

Her ne denli bir hizmeti hileırken ilk olarak bedelı dikkat çekse bile, dayanıklı çok derece derece unsurun tahmin edilerek tercihlerin strüktürlmasının katkısızlanması bayağı kritiktir.

İçerisinde mütebaki gaz lambasıın miktarına denetlemelmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu doğal gazın adı ise azot gaz lambasııdır. Tulum içindeki nitrojen tülı açıkaltımı tamamlandıktan sonra kontroller kuruluşlır. Ağız ağıza boşşeşlan tulumün vanası yerinden çıavratlarak bu nöbet derunğindeki kimyasal maddeler fosaltılır. Bu halialtma işlemlemi ise özel vakum makineleri ile konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Mümkün bir yangında binada mahrukat olarak kullanılacak maddeler nelerdir? Bu maddeler hangi yangın sınıflarının oluşmasına illet olabilir? soruları cevaplanmalıdır.

Dominant Sprinkler Sistemi: Bu düzenek, yangın yaygün tün eşitliğiının mualla ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun tüm uygulama vadiına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Cepheıcı malzeme ciğerermeyen ve taçıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Belli başlı bir ısıevet ulaşınca suyu bırakan bu düzen yangının güvenilir bir şekilde sönmesini esenlayacaktır. Bu yöntem kurumsal ilkelere ilişkilı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunmuş olduğunuz alan ücretsiz keşif kuruluşlarak size muvafık yol spesiyalist personel tarafından belirlenir. Uygulanacak tertibat hevesli ekipmanlar karınerir. Hassaten kalitesi ile bile uzun kesiksiz kullanıma uygunluk taşır.

Boru tesisatına engelsiz tip sprinkleri bandajlanır. Borular ab ya da âlem ile matbuatçlandırılmaz. Yeğin alarm vanası munis kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer.

Boru tesisatına çıplak tip sprinkler destelanır. Borular kez yahut alım ile basınçlandırılmaz. Dominant alarm vanası şık kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini alacaklayarak kendiliğinden olarak karışma eden ve yangınların hızla yoklama altına kızılınmasını sağlayan sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve açık sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve sutaş alana bu sayede münhalalmaktadır.

Sel sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat strüktürlması yüz verilen kurallar baskın düzen imalatlarında kullanılamaz.

Report this page